Producten

      Enagic Leveluk SD501 Platinum 

De nieuwe LeveLuk SD501 Platinum is het topmodel van Kangen. Alle opgedane kennis van bijna 40 jaar zit hierin verzameld. Voorzien van een vernieuwd modern design dat zich aanpast aan de meest stijlvolle keukens. Dezelfde kracht en prestaties als de SD501 in een geheel nieuwe verpakking! De   SD501 PLATINUM is de beste machine in zijn klasse. Met de sterkste elektrolyse kamer die beschikbaar is en met een groot LCD-scherm en heldere gesproken aanwijzingen in vijf talen, is de SD501 PLATINUM het paradepaardje van de water ionisators.
Prijs: € 3000,00 (excl. BTW/IVA)


Enagic Leveluk SD501

De werking van de SD501 is identiek aan   de SD501 Platinum. Het is de beste machine in zijn klasse, met de hoogste   kwaliteit ingebouwde elektrolyse kamer op de markt. Deze Kangen Water   filtratie machine genereert een continue stroom van 5 soorten water voor   talloze huishoudelijke behoeften. Je kunt de SD501 eenvoudig bedienen dankzij   een groot LCD-scherm en heldere gesproken aanwijzingen.
Prijs: € 2780,00 (excl. BTW/IVA)


Enagic LeveLuk Junior II

Deze machine beschikt over 3 met platinum gecoate titanium platen die veel minder energie verbruiken. Dankzij deze platen kan de machine nog steeds alle soorten KangenWater produceren. Door het kleinere aantal platen wordt deze machine alleen geadviseerd voor alleenstaanden.
Prijs: € 1680,00 (excl. BTW/IVA)

 


Enagic Anespa

De ANESPA verwijdert chloor uit uw douche-en badwater. Zijn dubbele cartridge systeem bevat therapeutische ingredienten die een ontspannend hete lente effect hebben. Het water wordt opgesplitst in kleinere clusters waardoor het makkelijker voor je lichaam is om het gezond en schoon water ANESPA te absorberen.
Prijs: € 1680,00 (excl. BTW/IVA)
 

 

 

 

levelukR
De Leveluk-R is een van de Enagic “starters” modellen omdat het betaalbaar voor gezinnen voor bijna elk budget. U kunt vandaag nog beginnen met genieten van de voordelen van het drinken van alkalische KangenWater. Het apparaat maakt 5 soorten Kangenwater (ph 6-7-8,5-9-9,5)
Prijs: € 1180 (excl. BTW/IVA)


 

  

Reacties zijn gesloten.