Kangenwater

Kangenwater heeft 3 eigenschappen:
  
ANTI-OXIDEREND
Door de sterke negatieve waarde van de ORP (Oxidation Reduction Potential) fungeert Kangenwater als een agent waarbij schadelijke stoffen (vrije radicalen) worden geneutraliseerd en het oxidatieproces wordt gestopt. Het verouderingsproces in je lichaam is te vergelijken met een oxidatieproces en Kangenwater heeft zo’n krachtige werking, juist door de negatieve ORP, dat het in staat is om het verouderingsproces te vertragen. De antioxidant eigenschap van Kangenwater is vele malen sterker dan
die van groene thee en Kangenwater
is ook rijk aan mineralen. 
 
 
ALKALISCH
Alkalisch geïoniseerd water ontzuurt je lichaam en helpt om de pH-waarde in je lichaam in evenwicht te houden en kan zo bijdragen aan een meer gezond lichaam en mogelijk een langere levensduur. Hoe zuurder je lichaam, hoe sneller je ziek wordt en hoe sneller je lichaam veroudert. Door je lichaam te ontzuren neemt het beter zuurstof op en voorkom je schade op cellulair niveau.
 
 
 
MICRO-CLUSTERING
Kangenwater wordt door het ionisatieproces zo gestructureerd, dat het beter en sneller wordt opgenomen in je lichaamscellen. Gewoon water heeft een moleculaire clustering van 12 tot 16 H-O moleculen. Bij
Kangenwater worden de moleculen in kleinere groepen geclusterd (ongeveer 6 watermoleculen per groep = Hexagonaal water). Hierdoor worden zowel water als voedingsstoffen makkelijker en optimaler door de celmembranen opgenomen en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
 
In het bezit van je eigen Kangenwater-apparaat heb je een onbeperkt aanbod van antioxidantrijk, mineraalrijk en hydraterend alkalisch Kangenwater zo uit je eigen kraan.

Reacties zijn gesloten.